Ben je homo, lesbisch, bi of transgender en wil je op een laagdrempelige en ongedwongen manier andere gelijkgestemden ontmoeten? Dan is De Kringen iets voor jou!
Er zijn kringen in heel Nederland.

Wat doen we zoal op Kringbijeenkomsten?
Een kring is een groep homo’s, lesbo’s of biseksuelen die één keer per maand bijeenkomt. Aan de hand van thema’s wordt over van alles gepraat, onderwerpen die direct of indirect met homo- of biseksualiteit te maken hebben. Verder kan een kring veel gezellige activiteiten ondernemen
Deze bijeenkomsten zijn over het algemeen bij één van de leden thuis. Meestal bereidt een kringlid een gespreksthema voor.

Alhoewel thema’s niet altijd met homo- of biseksualiteit te maken hebben, hebben de meesten toch een roze randje. Sommige thema’s zijn luchtig, terwijl andere felle discussies kunnen opleveren. De keuze uit thema’s is eindeloos.

Een kring kan ook leuke activiteiten ondernemen zoals samen uitgaan, naar de film gaan, een wandeling maken of samen koken. Er zijn kringen die ook wel weekendjes weg gaan. De leden van een kring bepalen zelf de inhoud van de bijeenkomsten.

Kosten

Stichting de Kringen ontvangt geen subsidie en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We kunnen ons werk alleen maar doen dankzij donaties. Uw bijdrage is van harte welkom. 
Kijk voor meer informatie over doneren op: https://dekringen.nl/donaties/

Stichting de Kringen is een goedgekeurde 'algemeen nut beoogende instelling' (ANBI). Hiermee kan uw gift in aanmerking komen voor aftrek van de belasting. De ANBI gegevens, zoals namen van het bestuur, statuten en een jaarverslag, kunt u hier vinden.

Aanvragen

Wil je bij een kring?
Dat kan. Meld je aan bij bij een contactadres bij jou in de buurt. De contactadressen staan op de landkaart in de omschrijving, onder heel Nederland. De lokale contactpersoon zoekt een kring voor je die het best bij je past. Is er geen contact bij jou in de buurt, dan kan je je altijd aanmelden via het landelijke informatiepunt: info@dekringen.nl of bel naar 06 - 83 229 797.