De Ontmoeting is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid en sociale contacten en het leuk vinden om samen met anderen een activiteit te ondernemen.  Als het weer het toelaat kunnen de activiteiten ook buiten in de tuin plaatsvinden of onder het overdekt terras.

De dagbesteding is erop gericht om op een laagdrempelige manier mensen een fijne dag te bezorgen in huiselijke sfeer. De dagbesteding zal ook wat meer structuur geven in de week. Daarnaast zal het de leefwereld van de gasten verruimen en zal men meer het gevoel van zingeving gaan ervaren. Zo kunnen mantelzorgers ontlast worden. Ze kunnen nu met een gerust hart tijd voor zichzelf nemen.

De gasten verblijven in een mooie lichte ruimte met uitzicht op de tuin met vijver. Er kunnen maximaal 6 gasten per dagdeel deelnemen. De invulling van de activiteit gebeurt in onderling overleg.  

Lichamelijke beperkingen zijn geen probleem, zolang de deelnemer zelfstandig kan eten en redelijk zelfstandig het toilet kan bezoeken. Het toilet is voorzien van beugels. De locatie is met een rolstoel goed te bereiken.

De Ontmoeting is open op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. 

Kosten

Het is onder bepaalde voorwaarden mogelijk de kosten voor de dagbesteding en/of vervoer, geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen, mits u beschikt over een geldige indicatie. Neem daarvoor contact op met gemeente Laarbeek: 0492-469700.

Aanvragen

Wanneer u belangstelling heeft voor deze dagbesteding kunt u contact opnemen met Beppie van Stiphout, tel: 06-47504975 of info@de-ontmoetinglaarbeek.nl