Omschrijving

ORO biedt zorg en begeleiding in de Peelregio. Wij werken in alle wijken, dus je vindt ons altijd dicht bij huis. Jouw vraag is ons uitgangspunt. Samen zoeken we het beste antwoord op je vraag. Soms is dat eenvoudig, soms ook heel lastig. Wij zijn er voor álle vragen. Voor kinderen, jeugd en volwassenen. Bij ORO heb je een eigen, vaste contactpersoon die luistert en inspeelt op jouw wensen. Samen zoeken we naar alle mogelijkheden om jouw leven tot een fijn leven te maken.

ORO is gespecialiseerd in de zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in autisme, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking. In de Peel zijn wij de aanbieder met het breedste pakket aan diensten op het gebied van wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd.

Contactgegevens

Neem voor meer informatie contact op met Startpunt ORO. Onze medewerkers staan klaar om uw wensen te bespreken en te bekijken wat ORO hierin voor u kan beteken.

Startpunt ORO
Rakthof 13
5709 EK Helmond
Telefoon: 0492 53 00 70
E-mail: startpunt@oro.nl
www.oro.nl

Startpunt ORO is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.