Zorgeloos wonen is voor iedere senior die het een veilig idee vindt om te wonen met een vangnet in de nabijheid. De Zorgboog kan meer controle bieden, zowel op sociaal vlak als door de inzet van domotica. De voorzieningen die in onze zorgcomplexen aanwezig zijn, dragen bij aan een gevoel van veiligheid en comfort. Onze woonzorglocaties zijn speciaal ontwikkeld voor ouderen en de Zorgboog weet als geen ander tegen welke knelpunten ouderen en zorgverleners in reguliere woningen en in de wijk aanlopen.

Ouderen worden gestimuleerd langer zelfstandig thuis te wonen en gebruik te maken van passende zorg. Als zorgorganisatie biedt de Zorgboog mogelijkheden voor zorg en ondersteuning thuis door de inzet van wijkverpleging en thuiszorg. Maar zelfstandig thuis wonen betekent niet per definitie dat mensen moeten blijven wonen in het huis waar zij altijd hebben gewoond.

Voorwaarden

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over zelfstandig wonen kunt u terecht op www.zorgboog.nl/prettig-wonen of bel naar onze Zorgcentrale 0900-899 8636. 

Aanbieder

De Zorgboog