Ouders van kinderen en jongeren die graag meer sociale contacten zouden willen, worden via Vriendenbemiddeling kosteloos met elkaar in contact gebracht. 

Voelt uw zoon of dochter zich wel eens alleen of onzeker? Stuur dan een mailtje naar: vriendencoach@deschoolpedagoog.nl.

Wij brengen u graag in contact met de ouders van potentiële vrienden bij u in de buurt!

Vanuit een vertrouwelijk bestand van vriendschapswensen brengen wij ouders van potentiele vrienden met elkaar in contact. Vriendenbemiddeling is helemaal gratis en niemand komt te weten dat u uw zoon of dochter hebt opgegeven. Wij nemen contact met u op als wij op basis van uw informatie inschatten dat kinderen of jongeren bij elkaar zouden kunnen passen. Als u in contact gebracht wil worden met de potentiele vriend/in voor uw zoon/dochter dan wisselen wij de contactgegevens na uw akkoord uit, zodat u uw zoon of dochter kan begeleiden in de totstandkoming van de vriendschap.

Als uw zoon of dochter meer hulp nodig heeft bij het opbouwen van een vriendeschap dan kan De Vriendencoach helpen via vriendencoaching op maat. Hiernaast organiseert De Vriendencoach vriendenmiddagen in een groep leeftijdsgenoten op woensdagmiddag in Gemert en op vrijdagavond in Eindhoven.

Stuur een mailtje naar vriendencoach@deschoolpedagoog.nl of neem een kijkje op
http://deschoolpedagoog.nl/vriendencoach/ voor meer informatie.
De Vriendencoach helpt uw zoon of dochter bij het opbouwen van een vriendschap die hij/zij zelfstandig leert voortzetten.

 

Voorwaarden

Alle kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar met een vriendschapswens kunnen zich in samenwerking met hun ouders aanmelden voor Vriendenbemiddeling.

Kosten

Vriendenbemiddeling is gratis.

Aanvragen

U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor vriendenbemiddeling door een mailtje te sturen naar: vriendencoach@deschoolpedagoog.nl.

Omschrijf in uw mailtje de vriendschapswens van uw zoon of dochter en zorg voor de volgende informatie zodat wij gericht kunnen zoeken naar een potentiële vriendschap.

  1. De leeftijd van uw zoon/dochter.
  2. De woonplaats van uw zoon/dochter.
  3. De hobby's/interesses van uw zoon of dochter.
  4. De school van uw zoon/dochter.

U ontvangt zo spoedig mogelijk na uw mailtje een bericht van ons met meer informatie over de verdere procedure voor Vriendenbemiddeling. Wij vragen u vooraf om toestemming voor het delen van uw gegevens als wij een potentiele vriend voor uw zoon of dochter hebben gevonden.

http://deschoolpedagoog.nl/contact/