Met onze Thuisbegeleiding ondersteunen wij u bij sociale, psychiatrische en financiële problemen en/of bij de opvoeding van uw kinderen. De hulp is gericht op uw dagelijkse leven waarbij structuur en praktische oplossingen centraal staan. Samen met u bekijken we uw thuissituatie. Vervolgens schetsen we een plan van de gewenste situatie en ondersteunen u bij de uitvoering hiervan. U leert hierdoor beter te organiseren en de touwtjes weer in eigen handen te nemen. 

Thuisbegeleiding van Savant is een deskundige, praktische aanpak met daadkracht. Gewoon thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. Uw hulpvraag staat hierbij centraal. Om u goed te ondersteunen maken onze medewerkers maken gebruik van bewezen, oplossingsgerichte technieken zoals Beeldcoaching (bij opvoedondersteuning en begeleiding in de ouderenzorg) en Triple P (bij opvoedondersteuning).

Kosten

Door het CAK wordt een eigen bijdrage gevraagd voor de groep van 18 jaar en ouder. Deze eigen bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Uw eigen bijdrage kunt u berekenen op de website van het CAK.

Aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp of een vrijblijvend advies:

Meer informatie

Kijk voor ons brede aanbod op de website van Savant Zorg.

Aanbieder

Savant Zorg