Veel landelijke instanties en ook lokale organisaties richten steeds vaker hun dienstverlening digitaal in. In onze digitale maatschappij ondervinden mensen die moeite hebben met de computer daarvan dagelijks problemen. Maar er is goed nieuws, er is wat aan te doen! Bibliotheek De Lage Beemden geeft de cursus ‘Klik en Tik’ voor iedereen die wil oefenen met de computer.

Zoeken op internet, e-mailen, online formulieren invullen, downloaden, het komt allemaal aan bod. De cursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers. Tijdens zes bijeenkomsten wordt stap voor stap geoefend op computers van de bibliotheek en iedereen werkt in zijn eigen tempo. 

Kijk voor actuele data en tijden op:
https://www.bibliotheeklagebeemden.nl/speciaal-voor/als-je-moeite-hebt-met-lezen/klik-en-tik.html

Kosten

Bibliotheek De Lage Beemden, KBO/SeniorWeb Gemert en Goed Wonen vinden het van groot belang dat hun leden en huurders goed de weg vinden op computer, internet en in onze digitale samenleving. Kosten voor deelname voor leden Bibliotheek DLB, KBO/Seniorweb Gemert en huurders van Goed Wonen bedragen dan ook € 15,00, voor niet-leden zijn de kosten € 25,00.

Aanvragen

Wilt u zelf op les of kent u mensen in uw omgeving die daarmee geholpen zouden zijn? Aanmelden kan via het inschrijfformulier in de bibliotheek, via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492 – 323245. Indien er plek is kan op ieder willekeurig moment worden ingestroomd.