Individuele Begeleiding
Axxicom biedt individuele begeleiding bij u thuis. De invulling van deze dienst is afhankelijk van uw indicatie van de gemeente. Hierbij kunt u denken aan persoonlijke verzorging en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten.

Voorwaarden

Voorwaarden:

Om individuele begeleiding aan te vragen, dient u een indicatie van uw gemeente te hebben. Neem hiervoor contact op met het Wmo-kantoor van uw gemeente.

Wanneer u een indicatie individuele begeleiding heeft, kunt u direct contact opnemen met Axxicom. Vaak kunnen wij u al de volgende dag van hulp voorzien!

Kosten

Kosten:

Voor de ondersteuning die u vanuit Axxicom ontvangt, bent u een eigen bijdrage verschuldigd. De hoogte van dit bedrag wordt door de gemeente vastgesteld en is onder meer afhankelijk van uw inkomen, de gezinssamenstelling en het aantal uur verleende ondersteuning. Wij sturen deze gegevens naar het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag.

Het CAK stuurt u een nota voor de eigen bijdrage. U betaalt dus niet aan Axxicom, maar aan het CAK. Voor meer informatie over de eigen bijdrage kunt u contact opnemen met uw gemeente of bellen met het gratis informatienummer van het CAK: 0800-19 25. Meer informatie vindt u ook op www.hetcak.nl

Aanvragen

Aanvragen:

Hulp aanvragen bij Axxicom is zo geregeld! 

U kunt ontact opnemen met onze klantenservice via 0900-9252. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
Wanneer u voor 14.00 uur belt kunnen wij u in veel gevallen al de volgende dag van hulp voorzien.

Wij helpen u graag.

Meer informatie

Voor meer informatie over Axxicom verwijzen wij u graag naar onze website, www.axxicom.nl

Aanbieder

Axxicom Thuishulp