Algemeen

Het Levensatelier is een plek waar je op professionele wijze kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling maar je bent ook welkom voor geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en dagbesteding (WMO en PGB's). Het is een unieke plek, waar een welkom huiselijk gevoel wordt gecombineerd met professionaliteit. Je kunt vrij in en uit lopen, creatief bezig zijn of een praatje maken. De koffie of thee is altijd gratis en je kunt er genieten van de rust in de prachtige tuin. Ook voor yoga, massages, meditatie, mindfulness, sociale vaardigheidstrainingen en diverse andere behandelingen. Het is vooral een plek om meer levensplezier te krijgen. Onze gastheer en gastvrouw heten je van harte welkom.

Voorwaarden

Wat is onze visie?

Het Levensatelier is heel laagdrempelig en ons doel is om mensen te helpen en zich thuis te laten voelen op zijn of haar eigen manier. Het Levensatelier is kleurrijk en heeft een uitstraling en sfeer waardoor mensen zich sneller op hun gemak voelen.
Of je nu komt voor specialistische zorg, yoga, dagbegeleiding of gewoon voor een kopje koffie, iedereen is welkom, ook als je geen specifieke hulpvraag hebt. Daardoor krijg je ook niet meteen de spreekwoordelijke stempel op je gedrukt. Het Levensatelier is rolstoelvriendelijk en dus voor alle mensen, met of zonder beperking, toegankelijk.

Kosten

Kosten

Geestelijke Gezondheidszorg voor kinderen wordt vergoed door de gemeente waar je woont. Voor volwassen GGZ wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar. Er zijn ook activiteiten die voor eigen kosten zijn of (gedeeltelijk) vergoed worden door de gemeente cq. de zorgverzekeraar. Voor deze vragen kun je altijd vrijblijvend binnenlopen bij Het Levensatelier.

Aanvragen

Aanmelden

Voor Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) kun je een afspaak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook als je wilt weten of we iets voor je kunnen betekenen voor dagbesteding ben je altijd welkom. Over alle activiteiten die wij aanbieden vind je informatie op onze flyers, die je vindt aan het flyerrek bij de ingang van Het Levensatelier. Je vindt daar allerlei informatie over data, tijden, prijzen en contactgegevens. Ook op onze website www.hetlevensatelier.nl, is veel informatie te vinden. Vanzelfsprekend hebben we, voordat we kunnen starten met behandelingen of dagbesteding, een verwijzing van de huisarts of beschikking van de gemeente nodig.  

Meer informatie

Contactgegevens

Het Levensatelier
Burgemeester Wijnenstraat 9
5721 AG  Asten
0493-670251
info@hetlevensatelier.nl
www.hetlevensatelier.nl

Aanbieder

Het Levensatelier