Omschrijving

Zorgboerderij De Liesvelden biedt zinvolle dagbesteding aan ouderen, aan mensen met een vorm van dementie, en aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel.

Kwaliteit, huiselijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen ontvangen wij maximaal 16 cliënten per dag.

Wij leveren zorg op maat. Voor iedere cliënt wordt dan ook een zorgdossier gemaakt. U vindt bij ons professionele begeleiding.

Sinds maart 2013 werkt zorgboerderij De Liesvelden samen met Zorgboog in Balans. Zij bieden een stukje dagbehandeling aan mensen die daarvoor in aanmerking komen. www.zorgbooginbalans.nl

Sinds 1 juli 2016 werkt zorgboerderij De Liesvelden samen met fysiotherapeut Kemps & Rijf. De fysiotherapeut komt om de veertien dagen naar de zorgboerderij om groepsbeweging te geven aan de mensen. Kijk voor meer informatie opwww.fysiokempsrijf.nl.

De zorgboerderij:

Onze accommodatie bestaat uit een open keuken, een grote activiteitenruimte, een gezellige zithoek met gashaard en tuindeuren naar het terras, een rustruimte met een verwarmd waterbed met sterrenhemel en kleurentherapie en aromatherapie, spreekkamer en een badkamer. Bijzonder aan zorgboerderij De Liesvelden is dat de accommodatie geheel is aangepast aan mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Zelfs de moestuin is, door de aanwezigheid van verhoogde bakken, rolstoelvriendelijk zodat ook deze mensen kunnen genieten van het tuinieren.

Contactgegevens

Nicolle Kanters

Putweg 2

5741 TC  Beek en Donk

Tel: 06-51321276

http://www.zorgboerderijdeliesvelden.nl

Kaart