VindGoederen is een bedrijf (eenmanszaak) wat zich bezig houd met de In en Verkoop van Goederen. Dit is een breed begrip, en het houd onderandere het volgende in:

In en verkoop van spullen in een fysieke winkel op industrieterrein Beekerheide in Beek en Donk, in en verkoop via markplaats/internet, ontruimen van woningen (dit vind af en toe plaats), ophalen en wegbrengen van goederen en uiteraard onderhouden en inrichten van "de Winkel" Nagenoeg alle voorkomende handelingen mogen door de dagbestedings deelnemers uitgevoerd worden al dan niet onder begeleiding. Dit word afgestemd per deelnemer. Daarnaast word de dagbesteding zo veel mogelijk op maat en wens afgestemd binnen de mogelijkheden die geboden worden. Een voorbeeld is : het Restylen van meubels (opknappen / verven enz) of anders creatief bezig zijn.

Tot slot is er een heus Atelier voor wanneer een Deelnemer liever op een andere, meer individuelere wijze Creatief bezig wil zijn.

Doel van de Dagbesteding is het geven van een zinvolle invulling aan de dag. Het kan ondersteunen in het terugkrijgen enof in standhouden van een normaal dag nachtritme, maken en onderhouden van afspraken, het aangaan en onderhouden van sociale contacten en dat alles in een rustige en flexibele omgeving waar de sfeer voorop staat. Van enige productie verwachtingen is geen sprake.
Dagbesteding kan in sommige gevallen een stap zijn tussen thuiszitten en groeien richting een betaalde baan.

Voorwaarden

Deelnemer heeft een Geldige WMO indicatie nodig van een Gemeente binnen de Peelregio.
Deelnemer verzorgd zelf vervoer van en naar de locatie.

Kosten

behalve de eigen bijdrage CAK zijn er geen kosten voor de deelname aan dagbesteding bij VindGoederen.

Meer informatie

voor meer informatie of vragen kunt u contact met mij opnemen.

Arjan Buikema
Beekerheide 23
5741HB Beek en Donk
06-41227788
info@vindgoederen.nl