ORO biedt zorg en begeleiding in de Peelregio. Wij werken in alle wijken, dus u vindt ons altijd dicht bij huis. Uw vraag is ons uitgangspunt. Samen zoeken we het beste antwoord op uw vraag. Of het nu gaat over begeleiding bij het (zelfstandig) thuis wonen of een andere hulpvraag. U kunt bij ORO terecht met álle vragen voor jong en oud. U heeft bij ORO een vaste contactpersoon die naar u luistert en inspeelt op uw wensen. Samen zoeken we naar alle mogelijkheden om uw leven tot een fijn leven te maken.

ORO is gespecialiseerd in de zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking en kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in autisme, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. In de Peel zijn wij de aanbieder met het breedste pakket aan diensten op het gebied van wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd.

Kosten

Met de medewerkers van ORO bekijkt u welke dienst of ondersteuning het meest passend is. Daarvoor kunt u terecht bij Startpunt ORO. Hier wordt u ook geholpen met het regelen van de juiste financiering.

Aanvragen

Neem voor meer informatie contact op met Startpunt ORO. Hier staan onze medewerkers klaar om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden die ORO daarin kan bieden.

Startpunt ORO:
Rakthof 13
5709 EK Helmond
Telefoon: 0492 53 00 70
E-mail: startpunt@oro.nl
www.oro.nl

Startpunt ORO is op werkdagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over begeleiding individueel bij ORO op www.oro.nl Of neem direct contact op via startpunt@oro.nl.

Aanbieder

ORO