Leren, vaardigheden trainen, in je eigen tempo werken, creatief bezig zijn, bewegen, of sociale contacten opdoen. Het kan allemaal bij SWZ. Wat past het beste bij jouw mogelijkheden?
De dagactiviteiten van SWZ zijn gericht op persoonlijke ontplooiing en deelname aan de samenleving. Vind je het prettig om in een groep activiteiten te ondernemen, of ga je liever alleen aan de slag? SWZ biedt het allebei. De activiteiten vinden plaats in onze dagactiviteitencentra of maatschappelijke ondernemingen. De groepsgrootte wisselt per activiteit. SWZ biedt arbeidsmatige activiteiten, ontwikkelingsgerichte activiteiten en belevingsgerichte activiteiten.

 

Voorwaarden

SWZ is een kleine aanbieder, gespecialiseerd in de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke of een meervoudige beperking. SWZ biedt groepsbegeleiding. De zorg en ondersteuning die u nodig heeft wordt op maat vastgesteld en daarbij kijken we naar uw wensen en mogelijkheden.

SWZ biedt arbeidsmatige activiteiten zoals het werken in een maatschappelijke onderneming van SWZ, bijvoorbeeld een restaurant of cadeauwinkel, het maken van creatieve producten (schilderijen, keramiek, textiel, kaarsen, producten van hout) die verkocht worden, tuinverzorging, en de productie van folders/wijkkrantjes.

Ook bieden we ontwikkelingsgerichte activiteiten, zoals creatief bezig zijn (bijv. schilderen, bloemschikken), expressief bezig zijn (bijv. muziek, sport), het trainen van praktische vaardigheden (wassen, koken, computergebruik, taalontwikkeling) en sociale vaardigheden. Speciaal voor mensen met NAH: training van het geheugen en communicatieve vaardigheden.

Voor mensen met een meervoudige beperking biedt SWZ ook belevingsgerichte activiteiten, waarbij er extra aandacht is voor sfeer, geborgenheid, ritme en regelmaat.

Kosten

Er zijn geen extra kosten verbonden aan de Begeleiding Groep die SWZ biedt behalve de wettelijk geregelde eigen bijdrage.

Aanvragen

Heeft u vragen over de Dagactiviteiten / Begeleiding Groep die SWZ aanbiedt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0499- 471 241. Onze medewerkers staan u graag te woord. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 - 17.00 uur.
Ook wanneer u zich niet in ons aanbod herkent, dan overleggen wij graag met u wat er mogelijk is.

U kunt uw vraag ook mailen naar info@swzzorg.nl

Meer informatie

Voor meer informatie over de Begeleiding Groep/Dagactiviteiten van SWZ, klik hier: http://www.swzzorg.nl/ik-wil-ondersteuning/volwassenen/werken/dagactiviteiten-2/

SWZ is actief in Noordoost- en Zuidoost-Brabant. Wij beschikken over diverse activiteitencentra en (kleinschalige) woonvormen en bieden begeleid wonen, thuisondersteuning, arbeidsondersteuning, onderzoek en behandeling. We werken daarbij nauw samen met de cliënt, zijn naasten, huisartsen, ziekenhuizen, het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en diverse reïntegratiebureaus.

Contactgegevens:
SWZ
Nieuwstraat 70
5691 AG Son
tel. 0499 - 471 241
e-mail: info@swzzorg.nl
Internet: http://www.swzzorg.nl

Aanbieder

SWZ