Omschrijving

Op een landelijke plek net buiten de bebouwde kom van Beek en Donk ligt Zorghoeve de Malbergh. De zussen Ingrid en Jolanda Relou bieden in deze kleinschalige zorgboerderij een leuke en zinvolle dagbesteding voor kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, autisme, ADHD, psychische problemen, moeite met aansluiten in de maatschappij of dementie.

Het is een fijne plek om te genieten van de natuur en onder deskundige begeleiding activiteiten te ondernemen. De wisselwerking tussen jongeren en ouderen met verschillende beperkingen blijkt voor beide partijen heel stimulerend en waardevol. Tevens biedt de grote afwisseling in bezigheden op en rondom de boerderij voor ieder wat wils. Er wordt gewerkt met allerlei dieren van groot tot klein, huishoudelijke taken (koken, bakken, stukje catering) kunnen vervuld worden, maar ook wordt er gebouwd, gesloopt en gerepareerd in het werkhok. In de kweekkas en moestuin wordt volop gezaaid, geplant en geoogst. Anderzijds kan er ook gehandwerkt en geknutseld worden.

Tevens wordt er individuele begeleiding op de boerderij aangeboden en verzorgt de Malbergh begeleiding aan huis. Je kunt denken aan hulp bij het inplannen van de week, doktersafspraken, ordenen van administratie etc.

Al met al te veel om op te noemen! Maar door een kijkje te komen nemen, 'voel, proef en ervaar je de gemoedelijke sfeer die heerst op de zorgboerderij'. Kom gerust aan! De koffie staat klaar.

Contactgegevens

Zorghoeve de Malbergh

Ingrid en Jolanda Relou

Karstraat 13

5741 RD Beek en Donk

0492-511367

info@zorghoevedemalbergh.nl

www.zorghoevedemalbergh.nl

Kaart