Dagverzorging is bedoeld voor ouderen die door lichamelijke klachten thuis niet goed meer 'uit de voeten" kunnen of vergeetachtig zijn en daar last van hebben. Ook mensen met dementie kunnen terecht op de dagverzorging. Dagverzorging kan ertoe bijdragen dat u langer thuis kunt blijven wonen, dat uw partner, familie of andere mantelzorgers wat meer tijd krijgen voor zichzelf en dat u leeftijdgenoten ontmoet om in een huiselijke omgeving samen op een gezellige en nuttige manier de dag door te brengen.

Dagverzorging wordt aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur. Hof van Bluyssen biedt een gevarieerd activiteitenaanbod waaronder creatieve bezigheden, activiteiten om uw lichamelijke conditie op peil te houden, gezelschapsspelen en geheugentraining, maar ook gezellig samen koffie drinken, de krant (voor)lezen en samen praten over diverse onderwerpen waarbij eventueel een speciale gast wordt uitgenodigd. Onze grote tuin nodigt uit tot een dagelijkse wandeling of tot buitenactiviteiten. Uiteraard worden activiteiten afgestemd op uw persoonlijke wensen en interesse. De begeleiding is in handen van ervaren en betrokken medewerkers en vrijwilligers.

Voorwaarden

 

 

 

Kosten

Voor deelname aan dagverzorging heeft u een indicatie van het CIZ of de WMO nodig. Ook zonder indicatie kunt u aan dagverzorging deelnemen. De kosten zijn dan voor eigen rekening.

Aanvragen

Aanmelden kan via de coördinator Welzijn van Amaliazorg Hof van Bluyssen via telefoonnummer 0493-328444

 

Meer informatie

Hof van Bluyssen is een van de locaties van Amaliazorg. Meer informatie over Hof van Bluyssen is te zien via de website van Amaliazorg: www.amaliazorg.nl/hofvanbluyssen.

Aanbieder

Amalia Zorg