Gezelligheid kent geen tijd. Zeker als u al wat ouder bent en andere mensen van uw leeftijd ontmoet in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Savant Zorg heet u daarom welkom in onze woonzorgcentra en ontmoetingscentra. Hier kunt u deelnemen aan diverse leuke activiteiten.

Bij de activiteiten van Savant vindt u altijd iets van uw gading. Samen met anderen beleeft u veel plezier aan bijvoorbeeld zingen, sjoelen, een smakelijke maaltijd van onze maaltijdservice, schilderen of gymmen. U ontmoet bewoners van onze locaties en mensen uit de wijk.

U kunt ook bij ons terecht voor dagopvang als u een lichamelijke beperking heeft. Op elke locatie van Savant kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten: van creatief tot educatief, van ontspannend tot sportief. Bovendien merkt u dat onze woonzorgcentra een bruisend verenigingsleven kennen. Dit geeft structuur aan de dag met veel gezelligheid. Bij de keuze voor een activiteit houden we rekening met uw wensen en behoeften.

Loopt u eens binnen in een van onze woonzorgcentra of ontmoetingscentra en proef de sfeer!

Voorwaarden

U kunt meedoen aan de dagopvang als u een indicatie heeft, deze heeft u aangevraagd bij uw gemeente.

Kosten

Bij Savant is een groot aantal activiteiten gratis. Voor bepaalde activiteiten vragen wij een eigen bijdrage. 

Aanvragen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons uitgebreide activiteitenaanbod of een vrijblijvend advies:

Meer informatie

Bij Savant Zorg vindt u alles wat u nodig heeft voor goede zorg en ondersteuning. Met de professionele, betrouwbare zorg van Savant kunt u volop van het leven blijven genieten. Kijk voor ons brede aanbod op de website van Savant Zorg

Welkom en voel u thuis!

Aanbieder

Savant Zorg