U woont zelfstandig thuis. Als dat door een geestelijke beperking niet gemakkelijk meer gaat, is dagbehandeling van Savant Zorg precies iets voor u! Met interessante activiteiten bent u de hele dag actief bezig en traint u ook nog eens uw vaardigheden onder deskundige begeleiding.

Met deze vorm van zorg kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. U neemt namelijk deel aan boeiende groepsactiviteiten waarmee u onder andere uw geheugen traint en werkt aan uw conditie. Het dagprogramma dat wordt uitgevoerd door ons professionele team, biedt u structuur en de nodige zorg. Ook ontmoet u andere mensen.

Optimaal functioneren
U neemt deel aan dagbehandeling in een van de mooie woonzorgcentra van Savant. Gedurende de dag krijgt u intensieve deskundige begeleiding en verzorging van meerdere disciplines. Zo pakken wij uw zorgvragen breed op.

Voorwaarden

Indicatie nodig
Voor dagbehandeling hebt u een zorgindicatie nodig, welke u reeds heeft ontvangen van uw gemeente.

 

Kosten

Eigen bijdrage
Voor dagbehandeling dient u een eigen bijdrage te betalen. Deze wettelijke bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen. Voor informatie over de hoogte van de bijdrage kunt u contact opnemen met het CAK. Het CAK is bereikbaar via telefoonnummer 0800 – 1925 en de website www.hetcak.nl.

Naast deze wettelijke bijdrage vraagt Savant een maandelijkse welzijnstoeslag aan u. Met deze toeslag kunnen we bijzondere activiteiten houden die niet vanuit de overheid worden vergoed.

Aanvragen

Vraag direct dagbehandeling aan!
Neem vandaag nog contact met ons op voor dagbehandeling of een vrijblijvend advies:

Meer informatie

Bij Savant Zorg vindt u alles wat u nodig heeft voor goede zorg en ondersteuning. Met de professionele, betrouwbare zorg van Savant kunt u volop van het leven blijven genieten. Kijk voor ons brede aanbod op de website van Savant Zorg.

Welkom en voel u thuis!

Aanbieder

Savant Zorg