Veilig zelfstandig wonen zonder zorgen. Dat kan met de alarmeringsservice van Savant Zorg. Met één druk op de knop hebt u altijd vertrouwde hulp dichtbij. Zeven dagen per week, 24 uur per dag!

Onze alarmeringsservice werkt met een persoonlijk alarmeringssysteem. Hierdoor is altijd iemand bereikbaar in noodsituaties. Als u op de alarmknop van uw halszender drukt, ontvangen uw familie of bekenden een melding op hun telefoon. Zij kunnen dan assistentie verlenen. Uiteraard is er ook professionele alarmopvolging mogelijk. In dat geval komt de melding bij de Zorgcentrale binnen en is er binnen twintig minuten een medewerker van Savant Zorg bij u.
 

Kosten

Als u een verwijzing voor zorg heeft kan in de meeste gevallen de ingeschakelde professionele hulp hierop worden verhaald. Indien u geen verwijzing voor zorg heeft, worden de kosten van professionele hulp bij u in rekening gebracht.

Mensen met een minimum inkomen kunnen een vergoeding voor personenalarmering krijgen uit de zogeheten bijzondere bijstand. Heeft u vragen hierover? Dan kunt u terecht bij uw gemeente.

Aanvragen

Neem contact op met de Zorgcentrale van Savant Zorg voor het direct aanvragen van de personenalarmering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de personenalarmering? Meer informatie vindt u hier.

Of neem direct contact op met onze Zorgcentrale:
Telefoon: 0492- 572 000
E-mail: zorgcentrale@savant-zorg.nl

Aanbieder

Savant Zorg