Omschrijving

Het doel van GGD Brabant-Zuidoost is gezondheidswinst van alle inwoners door de gemeente op alle aspecten van de openbare gezondheidszorg te adviseren en te ondersteunen.

De GGD Brabant-Zuidoost wil alle inwoners een goede kans bieden op een gezond bestaan. Via een breed dienstenpakket maken wij onze kennis van openbare gezondheidszorg toegankelijk. Wij combineren onze neutrale maatschappelijke positie met een initiatiefrijk optreden. Hierdoor slaan wij als betrouwbare partner een brug tussen het gezondheidsveld en de (lokale) overheid en tussen de lokale overheid en de burger.

De GGD speelt binnen de openbare gezondheidszorg een eigen, speciale en veelzijdige rol. Preventie staat voorop: het voorkomen van ziekten en het bevorderen van de kwaliteit van onze gezondheid. De GGD Brabant-Zuidoost ontwikkelt heel veel activiteiten Sommige van die activiteiten spelen zich af achter de schermen, zoals bijvoorbeeld advisering aan gemeenten. De meeste taken en diensten zijn echter heel zichtbaar en iedereen kan er gebruik van maken.

Contactgegevens

Heeft u een vraag, wilt u de GGD Brabant-Zuidoost bezoeken?
Wij zijn u graag van dienst!

Ga naar onze website:
www.ggdbzo.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar:
088 0031 100

U kunt ons bezoeken:
Vestiging Eindhoven
Gebouw de Witte Dame
Clausplein 10
5611 XP Eindhoven

Vestiging Helmond
Callenburgh 2
5701 PA Helmond

Wij zijn open:
Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 -17.00 uur

U kunt ons mailen:
Centraal mailadres: info@ggdbzo.nl

Ons postadres is:
GGD Brabant-Zuidoost
Postbus 810
5700 AV Helmond

Afspraak maken reizigerszorg:
Telefonisch, tussen 9.00 en 17.00 uur: bel 0900 8222467.
Online, 24 uur per dag: www.ggdreisvaccinaties.nl.