Omschrijving

Wij bieden kosteloze ondersteuning aan burgers uit Helmond, die een vraag hebben of ergens niet tevreden mee zijn in hun leven. We doen dit vanuit ervaringsdeskundigheid, dat wil zeggen dat onze medewerkers zelf ervaring hebben met herstel en deze inzetten om anderen te helpen. De ondersteuning is kosteloos en voor iedereen beschikbaar. Je kunt gewoon contact opnemen, je hebt geen verwijzing nodig en het gaat niet van je eigen risico af.

ZELFREGIECOACHING

Dit is individuele coaching gericht op een vraag of probleem. Het kan gaan om een korte vraag om ondersteuning, maar ook om een langer traject.

CURSUSSEN

We bieden twee cursussen aan, namelijk "Herstellen doe je Zelf" en "Werken met eigen ervaring" (in sommige gemeentes kosteloos, anders 480 euro). De planning voor heel 2018 staat op www.doorenvoor.nl. Je kunt daar ook meer informatie vinden. Aanmelden en vragen kan via scholing@doorenvoor.nl.

CRISISKAART

Dit is een kaartje dat je bij je kan dragen voor als je in een crisis komt. Op dat kaartje staat alle informatie die nodig/nuttig is voor omstanders of hulpverlening, als je het zelf niet of minder goed kan vertellen.

Contactgegevens

Tijdelijke inloop in Helmond op maandagochtend van 10:00-12:00 aan de Molenstraat 76a.

 

Stichting Door en Voor algemeen: 073-6443868 / info@doorenvoor.nl / www.doorenvoor.nl

Coördinator Helmond (Leonie van Dongen): 06-57456460 / leonie@doorenvoor.nl

Team zelfregiecoaching Helmond (Susanne van der Linden): 06-33726706 / zrc-peel@doorenvoor.nl

 

 

Kaart