Omschrijving

Stichting Land van Horne: voor zorg, wonen en welzijn

Bij de Stichting Land van Horne draait de zorg om mensen. Om jezelf te kunnen zijn, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen.

Soms heeft u door omstandigheden (tijdelijk) hulp of zorg nodig. In veel situaties kunnen uw gezin, familieleden of vrienden u helpen. Wanneer dit echter niet meer kan, dan is professionele zorg gelukkig dichtbij. Zodat u zoveel mogelijk zelfstandig kunt blijven. Land van Horne heeft hiervoor: 17 (woon)zorgcentra en kleinschalige woonvoorzieningen en een breed dienstenpakket, met onder andere: verpleging, verzorging, thuiszorg, revalidatie, behandeling en dagactiviteiten. Met ruim 2.000 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we deze zorg aan mensen in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Thuis, of dicht bij huis.

Voor meer informatie wordt verwezen naar onze website: www.landvanhorne.nl.

Contactgegevens

Contact

Algemeen informatienummer

Voor algemene vragen kunt op werkdagen tussen 8 en 18 uur telefonisch contact met ons opnemen via het informatienummer T 0900 333 55 55. Buiten die uren en in het weekend is het nummer wel bereikbaar voor spoedzorg.

E-mail

U kunt tevens een e-mail sturen naar info@landvanhorne.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatiepunt Zorgkompas, Weert

Wilt u meer informatie over het aanvragen van zorg? Dan kunt u terecht bij de medewerkers van het Zorgkompas, Biest 43B in Weert.

Adresgegevens algemeen

Stichting Land van Horne
Biest 43
6001 AP Weert

Kaart